Sorelle beautysalon
  Olmenlaan 10  
  1702 KB Heerhugowaard
  Telefoon 072 - 870 00 51
     
Openingstijden  
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 08:30 - 17:30
  Dinsdag avond 18:00 - 20:00
  Woensdag 08:30 - 12:00
  Donderdag 09:00 - 13:30
  Vrijdag 09:00 - 17:30
  Zaterdag 08:00 - 15:00

 

Gezichtsbehandelingen

Al onze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke producten van Naturgeist, tenzij dit anders aangegeven staat. De producten worden aangepast op huidtype en conditie, waardoor de huid krijgt wat zij nodig heeft. Uiteraard zijn de producten die gebruikt worden tijdens de behandeling ook voor thuis gebruik verkrijgbaar, zodat u uw huid thuis ook optimaal kunt verzorgen en een nog mooier resultaat kunt behalen. De producten waar wij mee werken zijn op natuurlijke basis, vrij chemische concerveringsmiddelen en minerale olieën.

Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen, van verschillende tijdsduur:

Basis gezichtsbehandeling van ± 30 min.
reiniging, lotion, peeling, vapozone, huid nakijken op onzuiverheden, crèmemasker, dagcrème.

Complete gezichtsbehandeling van ± 60 min.
reiniging, lotion, peeling, vapozone, huid nakijken op onzuiverheden, evt. epileren, massage, liposoom, crème masker, oogcrème, dagcrème.

Luxe gezichtsbehandeling van ± 90 min.
reiniging, lotion, peeling, evt. epileren, evt bovenlip harsen, peeloff masker, handmassage tijdens masker, massage, liposoom, crème masker, oogcrème, dagcrème

Zuiver gezichtsbehandeling van ± 90 min. (met Organic Boost)
reiniging, lotion, peeling, huid nakijken op onzuiverheden, evt epileren, evt. bovenlip harsen, liftend peel off masker, handmassage tijdens masker, massage, serum, verstevigend crème masker, oogcrème, dagcrème.

In de Zuiver gezichtsbehandeling wordt er gewerkt met de producten van Organic Boost.  Dit deense merk is wat luxer en bevat zuiver plantaardige ingrediënten. De producten van Organic Boost bevatten intensieve, hoogwaardige, exclusieve en krachtige werkstoffen om de huid optimaal te verzorgen om een zachte natuurlijke manier. In de zuiver behandeling werken wij vooral op huidversteviging met deze mooie producten.  In de overige gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met de producten van Naturgeist. Naturgeist is ook een natuurlijk merk, bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en bevat  zo min mogelijk toevoegingen. Wilt u graag (evt. deels) met de producten van Organic Boost behandeld worden in een van de andere gezichtsbehandelingen? Laat het ons weten en wij kijken wat er mogelijk is. Meer lezen over de producten? klik dan hier.  

 
U kunt altijd uw gezichtsbehandeling uitbreiden met een hand, voet of hoofdhuidmassage tijdens het masker. of een van de kleine behandelingen zoals epileren, harsen, wimpers en/of wenkbrauwen verven. De prijzen hiervan vindt u terug in onze prijslijst.

Copyright © 2018 Sorelle beautysalon. Privacybeleid